skip to Main Content

Què és?

Un taller d’escriptura literària que et permetrà treballar en un text concret.

Per què?

Per aprendre a pensar en un conte o una novel·la, buscar els recursos necessaris per escriure-la i posar-t’hi.

Com funciona?

L’alumnat cada setmana tindrà accés online a una nova classe, amb àudios, entrevistes, lectures i/o exercicis per tal que pugui endinsar-se en un procés d’escriptura concret.

Per a qui?

Per a aquelles persones que volen plantejar-se literàriament un text.

Quant dura?

El programa consta de tres cursos de cinc mesos cada un, que es poden cursar un darrere l’altre.

Quant val?

Hem volgut posar un preu just que es pugui assumir des de diversos llocs del món i diverses realitats socials i personals. Cada mes té un preu de 45 euros a dins de la Comunitat Europea o de 45 USD fora de la CE. No es paga matrícula.

En quin idioma?

El programa per ara s’ofereix en castellà. Properament, en català i en anglès. Tot i que el procés d’escriptura es pot fer en l’idioma que cadascú s’estimi més.

QUÈ S’APRÈN

El Taller d’Escriptura és un programa dissenyat per conèixer eines bàsiques que et permetin fer un text concret. Amb exercicis setmanals amens, divertits i rigorosos, l’alumnat aprèn a utilitzar recursos creatius i narratius i descobreix què pot i què no pot fer amb el text que vol escriure.

Tinguis o no un text pensat abans de començar el taller, durant el curs et plantejaràs les preguntes adequades sobre el teu propi projecte, que el pots pensar a mesura que avança el programa, i el començaràs a escriure. Amb aquest recorregut, l’escriptora o l’escriptor aprèn a transformar els possibles obstacles del seu procés en infinites possibilitats literàries.

Seguint l’ordre natural de la creació literària, l’alumnat assumeix l’escriptura com a una eina que li és pròpia, que li permet fer-se preguntes necessàries i aprendre a fer-ho millor i gaudir del procés d’escriptura i de revisió.

El Taller d’escriptura, juntament amb el Curs online de novel·la, és el resultat de la meva pròpia experiència com a escriptora i de la meva recerca i exploració de la feina de moltes altres escriptores i escriptors i centenars d’alumnes.

En aquest taller aprendràs a escriure un text propi. Fent-te les preguntes necessàries per pensar en el teu projecte trobant els recursos t’ajudaran a escriure’l.

Perquè estic segura que a escriure, se n’aprèn! I que si en sents les ganes i fins i tot la necessitat, tu també sabràs fer-ho.

LOLITA BOSCH

Back To Top