Saltear al contenido principal

Lolita, el far que t’il·lumina. Tinc impuls literari des que vaig aprendre a llegir. “Quan sigui gran vull ser escriptora” ho dic des dels 9 anys. Vaig estudiar comunicació audiovisual per aprendre-ho tot sobre l’expressió. La meva intuïció va resultar i l’amor pel llenguatge i la comunicació són l’impuls que em fa treballar amb passió el mitjà de la televisió.

Però encara segueixo dient que “de gran seré escriptora”. No només de guions i programes, que ja ho sóc i m’encanta, també de novel·les.

I a vegades la vida s’ho curra i ho fa encaixar tot. I van coincidir tres coses: que em vaig fer gran i ja podia provar de ser escriptora, que tenia una història i un món per escriure, i que vaig conèixer la Lolita en una presentació. Mesos després em va arribar la informació dels seus cursos i no m’ho vaig pensar.

Els cursos amb la Lolita són especials. Treballa construint amb tu, no hi ha cap veritat absoluta i et deixa màxima llibertat perquè puguis crear des d’on et sentis més còmode. Però a la vegada et marca, t’explica qui és i com pensa un escriptor i et dóna les pautes perquè ho entenguis i ho puguis fer tu.

A mi, cada classe em supera expectatives. La Lolita fa que sembli fàcil l’ensenyament i l’aprenentatge de l’escriptura. Aprenc cada dia que passa. I avui, amb una mica més d’un any de classes de la Lolita a la butxaca, puc assegurar que per a mi són imprescindibles per poder arribar a escriure amb talent.

Volver arriba